Solo Quinta

Denys

Solo Quinta

SOLO QUINTA ALB

75cl / 13.5%

Galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate bună. Aspecte intens florale (soc, salcâm), note verzi, fructe (caise, piersici, gutui, urmate de mango), totul construit pe o mineralitate bună și cu vanilie în fundal. Aciditatea foarte bună susține un vin complex, catifelat, onctuos, intens aromatic, corpolent, care își pastrează calitățile și pe final, acesta fiind marcat de gust de sâmburi de caise. Postgustul este lung și placut. Un echilibru foarte bun între arome, alcool și aciditate.
Preparate la cuptor, pe bază de curcan, potarniche, fructe de mare, pește de talie medie, branzeturi semitari și deserturi cu farse de piersici, caise.

 

80 lei TVA inclus

Solo Quinta

SOLO QUINTA ROZE

75cl / 13.5%

Solo Quinta Roze reuneşte aromele a cinci soiuri de struguri pentru a crea un gust unic, fermecător. Cupajul este alcătuit din struguri Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Cadarcă şi Gewurztraminer. Soiurile sunt amestecate în proporţii perfect echilibrate, pentru a obţine o paletă aromatică splendidă. Vinul este fermentat exclusiv în butoaie din oţel inoxidabil, fiind îmbuteliat imediat pentru a-şi păstra prospeţimea şi aromele inedite. Savuraţi vinul la o temperatură de 8-10°C alături de preparate din bucătăria asiatică, brânzeturi semitari, salate cu peşte sau deserturi cu fructe.

Miros: Note bogate de fructe roşii, în special fragi şi grepfrut roz, petale de trandafir, orhidee şi tonuri minerale.O suită de arome seducătoare, complexe, predominant citrice – portocale roşii şi grepfrut roz, aşezate pe un pat de note florale.

Culoare: Roz intens, cu străluciri metalice.

 

80 lei TVA inclus

Solo Quinta