Selene

Denys

Selene

SELENE FETEASCĂ NEAGRĂ

75cl / 14.5%

Sortimentul Selene Fetească Neagră este produs în ediţie limitată de 6628 de sticle. Denumirea liniei este inspirată de Selene, zeiţa lunii în mitologia greacă, pentru că strugurii care intră în compoziţia sortimentelor din această colecţie sunt culeşi noaptea, pentru a proteja aroma intensă a soiului de razele soarelui. Vinul este obţinut din struguri maturi, culeşi doar din anumite zone ale podgoriei, în anii cei mai buni. Sortimentul este răcoritor şi este o alegere potrivită pentru serile de vară, alături de brânzeturi cu mucegai, preparate din carne de vită sau deserturi cu fructe de pădure.Un mix de note vegetale şi note bogate de fructe negre şi roşii zemoase, uşor condimentate.

Arome intense de prune zemoase, mure, afine, coacăze şi vişine, cu accente de zahăr brun şi scorţişoară.

70 lei TVA inclus

Selene

SELENE CABERNET SAVIGNON

75cl / 14.5%

În mitologia greacă, Selene este zeiţa lunii, iar denumirea liniei a fost inspirată de faptul că strugurii care intră în compoziţia sortimentelor sunt culeşi noaptea, pentru a proteja aroma soiului de căldura soarelui. Selene Cabernet Sauvignon este produs doar în ani de recoltă excepţionali, din struguri ajunşi la maturitate, culeşi din cele mai bune zone ale podgoriei. Sortimentul este un vin premium răcoritor, de vară, cu un caracter armonios, limpiditate bună, buchet complex şi bine echilibrat şi cu postgust persistent.Note de fructe de pădure roşii şi negre, cu accente ierboase şi condimente.

Arome dulci de prune, mure, coacăze şi vişine, îmbogăţite cu note de zahăr brun şi curmale, cu influenţe de vanilie, scorţişoară şi un strop de piper.

70 lei TVA inclus

Selene

SELENE MERLOT

75cl / 15%

Maturat timp de şase luni în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, acest Merlot impresionează cu buchetul său curat, generos şi elegant. Aciditatea vinului este foarte bună, alcoolul bine integrat şi corpolenţa medie. Postgustul se dovedeşte a fi lung şi catifelat, aşa cum îi stă bine unui Merlot. Vinul este obţinut din struguri maturi, culeşi din cele mai bune parcele pe timp de noapte, pentru a proteja bogăţia aromatică a strugurilor de razele soarelui. Culinar, vinul se potriveşte foarte bine alături de brânzeturi sau deserturi cu ciocolată amăruie. Savuraţi-l la o temperatură de 14-16° C.Nuanţe proaspete de vişine şi coacăze roşii, completate cu accente florale şi tonuri vegetale.

Dinamic şi elegant, dominat de arome de zmeură, vanilie şi adieri fine de fum.

70 lei TVA inclus

Selene

SELENE CABERNET SAVIGNON 1,5 L

1,5 cl / 14,5%

În mitologia greacă, Selene este zeiţa lunii. Denumirea gamei e inspirată de faptul că strugurii care intră în compoziţia sortimentelor Selene sunt recoltaţi pe timpul nopţii pentru a le proteja cât mai bine aroma de razele soarelui. Vinul este produs numai în anii de recoltă excepţionali, din struguri maturi, culeşi din zone selecţionate ale podgoriei. Selene Cabernet Sauvignon este un vin premium armonios, cu un caracter proaspăt, potrivit pentru a fi savurat în special vara. Buchetul vinului este unul complex, bine echilibrat şi expresiv, limpiditatea este bună, iar postgustul este aromat şi persistent.Note proaspete de fructe de pădure roşii şi negre, învăluite în tonuri ierboase şi condimente.

Un buchet bogat, dominat de arome de prune, coacăze, mure, vişine şi curmale, la care se adaugă accente de zahăr brun, vanilie, scorţişoară şi un pic de piper.

140 lei TVA inclus

Selene