Regno Recaș

Denys

Regno Recaș

REGNO RECAS RHEIN RIESLING

75cl / 12%alc

Cramele Recaş au introdus relativ recent sortimente create din soiul Rhein Riesling. Acest vin este caracterizat de un buchet nuanţat, predominant floral, accentuat discret de aciditatea proaspătă. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de sushi, peşte la grătar, brânzeturi proaspete, preparate din bucătăria asiatică sau paste cu fructe de mare. Caracterul său răcoros şi bine echilibrat este însă perfect pentru ca vinul să fie savurat şi ca aperitiv. Temperatura optimă de servire este de 5-6/ 8-9 °C.

Note seducătoare de flori albe şi fructe cu miez galben, învăluite în tonuri de coajă de lămâie şi influenţe minerale.Un buchet expresiv, unde domină arome de pere, caise şi flori albe, urmate de accente citrice şi tonuri vegetale discrete. Postgust cu tonuri fine de migdale.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAS SAUVIGNON BLANC

75cl / 12%alc

Sortimentul Sauvignon Blanc din gama Recaş Regno se adresează în special celor ce preferă vinuri albe care combină perfect eleganţa şi prospeţimea gustului. Aromele sunt păstrate vii şi proaspete prin recoltarea strugurilor pe timp de noapte, presarea uşoară a acestora, fermentarea la rece şi evitarea contactului îndelungat cu aerul a vinului tânăr. Astfel, sortimentul capătă un caracter vibrant şi curat, potrivit pentru a fi savurat alături de brânzeturi semitari, preparate pe bază de peşte şi carne de pui cu ierburi aromatice sau tarte cu fructe albe. Temperatura optimă de servire este de 7- 9 °C.Note îmbietoare de fructe tropicale şi fructe de livadă, la care se adaugă accente fine de miere.Un melanj delicat de fructe exotice, agrişe şi piersică albă, completat cu influenţe discrete de fân.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAS ROZE

75cl / 12,5 %alc

Singurul sortiment rosé care face parte din gama Recaş Regno reuneşte cu eleganţă soiuri precum Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir şi Cadarcă. Acestea se completează reciproc foarte frumos, conturând un vin cu un caracter proaspăt şi extrem de plăcut. Fermentaţia şi depozitarea se realizează exclusiv în recipiente din oţel inoxidabil, pentru a păstra cât mai bine prospeţimea vinului. Servit la o temperatură optimă de 7-9° C, sortimentul se potriveşte foarte bine alături de preparate din bucătăria asiatică sau deserturi cu fructe de pădure.Note seducătoare de fragi şi coacăze proaspăt culese, învăluite în parfumul fin al petalelor de trandafir.

Un buchet armonios, delicat, dominat de arome de fructe de pădure roşii şi accente minerale discrete.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAS PINOT GRIGIO

75cl / 12,5 %alc

Pinot Grigio este unul dintre cele trei vinuri albe care fac parte din gama Recaş Regno. Sortimentul este realizat din struguri culeşi pe timp de noapte, pentru a păstra cât mai bine aroma şi prospeţimea acestora. Fructele sunt presate delicat, iar fermentarea se face la rece pentru a obţine un profil proaspăt şi expresiv. Caracterul vioi al vinului recomandă savurarea sa la temperaturi ideale de 5-6/ 8-9°C, alături de brânzeturi fine, paste cu sos pesto, fructe de mare sau deserturi cu fructe galbene, de exemplu pere sau caise.Note clare de fructe proaspete, cum ar fi mere verzi şi grepfrut, la care se adaugă accente minerale.

Arome curate de pomello, măr şi tonuri minerale, care evoluează într-un postgust plăcut, mediu.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAȘ FETEASCĂ NEAGRĂ

75cl / 12,5 %alc

Sortimentul realizat din cel mai bun soi românesc este o adevărată încântare a simţurilor pentru cei care preferă vinurile roşii. Lemnul de stejar conferă un plus de complexitate sortimentului şi echilibrează intensitatea aromatică a fructelor. Vinul este caracterizat de arome bogate, frumos armonizate şi cucereşte prin onestitatea gustului. Se recomandă servirea la o temperatură de 14-16°C, asociat cu preparate tradiţional româneşti, brânzeturi semitari sau papanaşi.Note intense de mure, cireşe negre şi prune, completate elegant cu accente de fum.

Un melanj de arome bogate de fructe negre bine coapte, la care se adaugă tonuri uşor amărui de prune uscate, spre final.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAȘ PINOT NOIR

75cl / 12,5 %alc

Soiul Pinot Noir este unul dificil, însă contextul climatic al zonei este prielnic dezvoltării unui gust intens aromat, uşor de identificat. Sortimentul este unul senzual şi prezintă un echilibru bun între alcool, aromă şi taninuri. Complexitatea sa este uşor accentuată prin folosirea lemnului de stejar, iar prospeţimea este asigurată de îmbutelierea vinului devreme. Vinul se potriveşte foarte bine cu aperitive, brânzeturi semitari, pateuri şi deserturi pe bază de fructe roşii. Temperatura ideală de servire este de 14-16 °C.Note intense de fructe de pădure roşii şi negre, învăluite în parfumul fin de violete.

Arome bogate şi catifelate de afine, merişoare şi vişine zemoase, completate de accente condimentate pe final.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAȘ SYRAH

75cl / 13,5 %alc

Cramele Recaş propun iubitorilor de Syrah un sortiment premium cu clasificare superioară de calitate DOC – CMD Recaş. Vinul este obţinut din struguri culeşi la maturitate deplină, pentru a beneficia de o aromă bogată şi de o culoare profundă. Sortimentul are un caracter lejer şi plăcut şi etalează un echilibru perfect al aromelor, întrunind însuşirile unui vin roşu de calitate. Se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vânat, carne roşie şi deserturi cu migdale sau stafide.Temperatura optimă de servire este de 14-16 °C.Note bogate de fructe de pădure, cireşe negre şi condimente dulci, completate de tonuri discrete de fum.

Un buchet echilibrat, cu taninuri rotunde, unde se ghicesc arome de afine şi cireşe negre zemoase.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

REGNO RECAȘ NEGRU DE DRĂGĂȘANI

75cl / 13,5 %alc

Pentru cei care preferă vinurile roşii, acest sortiment este o pură încântare a simţurilor. Vinul are un buchet expresiv şi bine echilibrat şi cucereşte prin bogăţia gustului, evidenţiind potenţialul deosebit al acestui soi hibrid si al regiunii. Sortimentul dispune de toate caracteristicile specifice unui vin roşu de calitate şi se potriveşte foarte bine alături de brânzeturi, deserturi cu fructe roşii, nuci sau stafide, paste, risotto şi preparate pe bază de carne roşie. Temperatura optimă de servire este de 7- 9 °C.Un parfum puternic fructat, completat de condimente dulci.

Arome bogate de fructe roşii, în special cireşe amare, afine şi vişine, aşezate elegant pe un fundal subtil condimentat.

33 lei TVA inclus

Regno Recaș

Regno Recaș