Muse

Denys

Muse

MUSE ECLIPSE COGNAC

70cl / 40%

Muse Eclipse este un coniac  superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri culeşi din Grand Champagne. Coniacul creat în colaborare cu Laurent Jouffe este învechit minimum 4 ani în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, timp în care împrumută note specifice care compun un buchet aromatic extrem de plăcut. Muse este primul brand românesc care se mândreşte cu faptul că în portofoliul său se regăseşte un cognac, şi nu orice cognac, ci unul excepţional. Designul sticlei vine să completeze discret eleganţa gustului.

Buchetul etalează note bogate de vanilie, lemn de stejar şi ciocolată albă. Arome dulci de fructe zemoase, îmbogăţite cu accente de lemn de stejar şi vanilie.Lung, aromat.Culoare: Chihlimbar.

200 lei TVA inclus

Muse

MUSE STARS SPUMANT

75cl / 12%

Muse Stars este un vin spumant superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri Chardonnay. Pentru a realiza sortimentul, producătorii au folosit metoda tradiţională de fermentare în sticlă timp de 19 luni, obţinând astfel un perlaj fin, seducător, care înnobilează discret paleta aromatică. Vinul are un caracter proaspăt, elegant şi expresiv, de aceea se potriveşte foarte bine cu brânzeturi tari şi semitari, brânză cu mucegai, crustacee sau deserturi cu fructe galbene. Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

Note curate de fructe, în special pere şi piersici zemoase, completate cu accente minerale şi tonuri subtile de pâine prăjită.Un melanj nuanţat, unde se ghicesc arome de pepene galben, piersică bine coaptă şi influenţe citrice vibrante.

Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.

70 lei TVA inclus

Muse

MUSE DAY ROSE

75cl / 11.5%

Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor catre fructe roșii (cireșe, rodii), petale de trandafir, cu aspecte vegetale. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și elegantă, cu un final ce amintește de merișoare (cranberry).
Sushi, bucatarie asiatică, salate cu pește, roast beef, vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure.

 

65 lei TVA inclus

Muse

MUSE DAY ROSE

75cl / 11.5%

Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor către fructe roșii (cireșe, rodii) și tropicale (fructul pasiunii), petale de trandafir. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și eleganță , mineral, cu tente de zmeură.
Sushi, bucătărie asiatică și libaneză, salate cu peste, curcan, piept de rață, deserturi cu fructe de pădure.

 

65 lei TVA inclus

Muse