La Stejari

Denys

La Stejari

La Stejari , Merlot

0.75L, 15% alc.

  • Gustativ regăsim aceleași straturi de fructe negre, vanilie și condimente dulci, împreună cu aciditatea bună, corp bine definit de taninurile destul de prezente, dar catifelate și de alcoolul bine integrat. Un vin cu un postgust lung, pretabil pentru învechire de minimum 5-7 ani.
    Arome structurate de fructe negre coapte, cum ar fi murele, afinele si cireșele negre. În planul secund se simt tușele de vanilie aduse de lemnul baricurilor franțuzești și cele de condimente dulci: cuișoare, scorțișoară si cardamom.
    Roșu purpuriu intens.

Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 – 16 grade ° C alături de preparate din carne de rață, berbecuț și filet mignon. Brânzeturi maturate, semi-tari de tip Comté sau Gruyere. Tarte sărate și deseturi pe bază de ciocolată neagră și condimente dulci.

180 lei TVA inclus

La Stejari

La Stejari , Chardonnay

0.75L, 14% alc.

Vinul este sec, dar aciditatea medie. Timpul petrecut în butoi si apoi in sticlă, lungimea gustului și alcoolul excelent integrat îi dau consistența și rotunjimea unui Chardonnay de mare clasă.
Olfactiv se deschide cu note onctuoase, fructe galbene supra coapte, cum sunt caisele și perele. Notele de pâine proaspătă, maia și unt se împletesc cu cele de vanilie fină.
Galben auriu.

Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 10 – 12 grade ° C alături de preparate din pește (calcan, șalău, nisetru) și fructe de mare, brânzeturi semitari maturate; preparate din carne de pasăre (fazan, potârniche, rață, prepeliță) cu sosuri consistente și cremoase; patiserie fină.

170 lei TVA inclus

La Stejari