Domeniile Recaș

Denys

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Fetească Regală

0.75L, 12,5 % alc.

Producator Cramele Recaș

Galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome plăcute de flori albe (salcâm), fructe (măr verde, piersică albă), coajă de lămâie, cu aspecte minerale. Are aciditate bună, corp mediu, intense aspecte gustative de fructe albe coapte, tentă citrică lejera, ușor migdalat pe final, postgust bun. Vinul e marcat de echilibrul între arome, alcool și corp.
Brânzeturi semitari de tip Edamer sau Chedar, preparate la cuptor sau jar din curcan, vițel, potârniche, cu sosuri pe bază de ierburi, vinaigrette, citrice sau cu mărar (Café de Paris), deserturi precum placintă cu branză dulce, nuci și stafide, tarte de fructe.

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Muscat Ottonel

0.75L, 12,5 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

Galben pai cu reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome ierboase de fân uscat, florale (soc), urmate de tente de fructe albe (piersica, caisă) și miere. Aciditate foarte bună, ușor citric, rotund, echilibrat, mineral, cu postgust mediu, plăcut.

 

Caș brânzeturi semitari , salată Caprese, salată bulgarească, șnitel de pui sau curcan, tochitura moldovenească, la cuptor, pește, paste cu sos pesto, preparate la cuptor (pe baza de curcan, pui, potarniche) și deserturi cu caise, pere.

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Gewurtztraminer

0.75L, 12,5 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

Acest vin alb demidulce ofera degustatorului un portret aromatic si gustativ plin de savoare si prospetime, care reflecta in detaliu fruntea vinului romanesc.

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Roze

0.75L, 13 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

O culoare vibrantă de vară, un buchet parfumat și arome delicioase de fructe, acestea sunt calităţile pe care le etalează Recaș Domeniile Roze. Originar din regiunea Recaș, acest vin reuneşte în compoziţia sa calităţi ale strugurilor Fetească Neagră, Syrah și Merlot, culeşi din regiune controlată DOC. Atât consistența, cât și echilibrul aromatic pe care Recaș Domeniile Roze îl oferă, transformă expresia în una ideal de savurat cu preparate ușoare de vară, precum salatele, preparatele din carne de pui sau curcan, dar și peștele sau fructele de mare. Pentru a-i resimţi din plin buchetul aromatic, savuraţi vinul la temperaturi cuprinse între 7 și 9 grade.

Miros: Parfum fin de fructe roşii, în special cireșe și zmeură, la care de adaugă adieri florale delicate  Arome pur fructate, unde remarcate se fac fructele de pădure roşii

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Syrah

0.75L, 13,5 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

Roșu purpuriu, cu reflexe violacee, limpiditate bună. Arome intense de fructe roșii (vișine, afine, coacaze negre ), floral (violete). Aciditate ridicată, corp mediu, tanini tineri, copți, un vin catifelat, cu alcool integrat, cu un final intens. Echilibru între arome, alcool și tanini.

Brânzeturi cu chimen, salată cu roșii uscate la soare, Carpaccio de vițel, barbeque, ton roșu, vânat, carne în sos de piper, deserturi pe bază de fructe rosii, nuci, migdale, stafide.

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Merlot

0.75L, 13,5 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

Roșu visiniu cu reflexe violete, limpiditate bună. Arome intense de fructe roșii si negre (vișine, mure, merișoare), tente de fum. Aciditate bună, corp mediu, tanini tineri, dinamica bună, cu un final ușor amar și condimentat. Echilibru între arome, alcool și tanini.

Branzeturi semitari (Tilsit, Maasdam, Gouda), pastramă, cârnati afumați/uscați, cărnuri roșii la grătar, tocăniță vânătorească, miel la proțap, deserturi cu fructe de pădure

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș

Domeniile Recaș , Spumant Roze

0.75L, 12 % alc.

Producator:  Cramele Recaș

Culoare roz pal, limpiditate foarte bună. Perlare fină, de persistență medie, cu bule mici și cu un mousse (spumă) lejer la suprafață. Arome de fructe roșii ( fragi, zmeură, coacăze roșii ), petale, cu ușoare aspecte vegetale. Aciditatea foarte bună, reconfortant, ușor acrisor, cu un final ce reamintește gustativ de coacăze roșii

Sushi, bucătărie asiatică, salate cu pește, preparate (la grătar) cu vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure.

27 Lei TVA inclus

Domeniile Recaș